T.R.S Sydjylland afdeling

Aktiviteter

 

Aktiviteter

Vi har ingen faste mødedatoer, og vi har heller ingen lokaler. Vi har indtil nu lånt os frem hos Ryes Kaserne, men de skal selv bruge lokalet. Vi er derfor på udkig efter et andet. Vi har indtil nu alene oplyst om vore arrangementer i ”Telegrafkureren”. I fremtiden vil det tillige fremgå her på hjemmesiden.

Vi har haft en afdeling med skydning, men i forbindelse med at vi ikke mere kunne være på Staldgården Koldinghus, blev den nedlagt. Vi er nu gået i gang med at prøve at genoprette skydeaktiviteten i et andet regi.

I løbet af året deltager vi med vor fane i en række arrangementer i vort område. 

Blandt andet deltager vi i:

Fejringen af 6.juli, hvor vi er med både ved Ryeshøj den 5. juli om aftenen og den 6. juli, hvor vi deltager i marchen.

Veteranernes flagdag den 5. september

Jubilarstævnet den 2. lørdag i september. Det er TRS-Sydjylland, der på vegne af landsforeningen står for det praktiske arbejde.

Regimentets fødselsdagsparade den 1. november.

Derudover deltager vi i de forskellige mindearrangementer, der afholdes i vort område, ligesom vi stiller op, når Hendes Majestæt dronningen anløber en havn i området på sommertogt med kongeskibet. Alle disse arrangementer er afhængig af hvorledes forsamlingsmulighederne som følge af coronasituationen udvikler sig.

Meddelelser fra bestyrelsen

Sendemænd for TRS Sydjylland afdeling er indtil næste generalforsamling:

Bent O Jacobsen,

Keld Petersen,

Lindo Christensen og

Jens S Jessen.

Suppleant: Holger Hadberg

NYT NYT NYT!!!!!

Nu lysner det. Det ser ud til at coronaen er på retur. Vi kan igen begynde at deltage i forskellige arrangementer.

 

OBS OBS OBS!!!!!

Jubilarstævnet afvikles som omtalt i de seneste numre af Telegrafkureren, nemlig 11. september 2021 kl. 9.30 på Ryes kaserne i Fredericia

Personalia

Grundet persondataforordningen, et EU-direktiv der trådte i kraft 26. maj 2018,  og som siger, at vi alene må bringe oplysninger med persondata, hvis vi har fået den pågældendes samtykke dertil. Vi tænker lidt over, hvordan vi kan håndtere det på hjemmesiden. Så indtil videre bringer vi ikke oplysninger om jubilæer, fødselsdage o.l.

 

 

Aktiviteter

Næste aktivitet er

2021 

Som følge af den alvorlige situation omkring Coronavirusset  kan  generalforsamlingen ikke afholdes som planlagt, Desværre generalforsamlingen er udsat endnu engang. 

Beretning og regnskab for 2020  vil blive medtaget på kommende  generalforsamling i marts 2022.

 

April

 

 

 

Juni

Onsdag, den 30. juni  kl. 10.00 kranselægning ved Peder Andersens grav på Hyby Fælled, Fredericia.

Juli

Mandag, den 5. juli kl. 18.30 deltager vi i højtideligheden ved Ryes høj på Nordre Kobbelvej, Fredericia

Tirsdag, den 6. juli kl. 10.45 deltager vi i processionen i Fredericia i anledning af slaget den 6. juli 1849. Processionen indledes på Bylows Plads. dette under forudsætning af at arrangementet gennemføres

Lørdag, den 10. juli kl. 19.00 deltager vi i mindegudstjenesten i Tyrstrup Kirke i Christiansfeld. Det er årsdagen, da kong Christian X red over grænsen ved genforeningen i 1920.

11. september 2021

Jubilarstævne på Ryes kaserne